0495 21 19 95 info@alvera.be

Alvera is er voor jou als welzijnswerker of (mantel)zorger

Ben je op zoek naar een gezonde loopbaan,  die jou voldoening en een evenwichtig leven schenkt ?   Wil je coaching in het zoeken naar je sterktes, je passies, je motieven, je dromen ? Wil je ondersteuning bij het vinden van een job(uitvoering) die bij je past ?

Zit het niet meer goed ? Ben je moe of uitgeblust ? Ervaar je te veel stress door de hoeveelheid / aard van het werk of door de collega’s ? Kan je je thuiswerk niet meer op een gezonde wijze organiseren ? Heb je extra zorgtaken die de combinatie van je job met je privé bemoeilijken ?

 

Concreet aanbod voor jou:

Verkennend gesprek, proeverij

Combinatie werk en zorgtaken

Loopbaanbegeleiding

Zorg en welzijn

Veelvoorkomende vragen

Ik vraag me af of loopbaancoaching iets is voor mij.

Ik heb vragen bij de toekomst van mijn job, ik ben niet gelukkig op mijn werk, mijn werk-privé balans is niet in evenwicht.

Ik wil ondersteuning in mijn professionele zoektocht. Dan ben je toe aan loopbaancoaching.  

Loopbaanbegeleiding

Ik heb zorgtaken naast mijn job als werknemer en zoek naar mogelijkheden om mijn werk hiermee te combineren.

Dan kan ik jou ondersteunen door loopbaancoaching te combineren met de noden die je ervaart vanuit je zorgtaken. 

Loopbaanbegeleiding bij combinatie werk en zorg

Ik heb 8 uur loopbaancoaching gevolgd en heb nog vragen.

Nadat je de loopbaancoaching hebt afgerond, ben je steeds welkom voor een gratis nazorggesprek binnen het jaar.  

Nazorg

Wens je een afspraak of meer info?

Heb je interesse in onze diensten, maar wens je meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek?
Maak een afspraak en ontdek hoe we u kunnen helpen.